Kako i kada bi trebalo konzumirati Red Bull dok se bavite sportom?

Upotreba Red Bulla tijekom sportskih aktivnosti razlikuje se ovisno o sportašu i vrsti sporta. Red Bull Energy Drink moguće je konzumirati prije, tijekom i nakon sportskih aktivnosti.

Red Bull Energy Drink funkcionalan je proizvod ali nije osmišljen u svrhu rehidracije. Za vrijeme vježbanja, pored Red Bulla trebalo bi konzumirati i vodu.

Sportaši diljem svijeta cijene Red Bull Energy Drink:

„U svom sportu ne koristim neku dodatnu opremu. Veza između tijela i uma treba biti savršena. Red Bull pomaže mi da ostvarim takvu vezu kako bih mogao biti najbolji, i tijekom vježbe, i na natjecanju.
Orlando Duque (Cliff Diving, Kolumbija)
„Prije vožnje, koristim Red Bull kada zaista želim pomaknuti granicu.”
Dani Pedrosa (MotoGP, Španjolska)
„Popijem Bull 30 minuta prije svake utrke i svaki put kada se umorim. Red Bull daje mi upravo onaj poticaj koji mi je potreban!”
Lindsey Vonn (Alpsko skijanje, SAD)
„Za vrijeme utrke pomiješam Red Bull s malo vode u svojoj bočici na biciklu kako bi se piće malo razblažilo. Često se utrkujem u vrućim uvjetima te mi je važno očuvati hidraciju i ići dalje."
Courtney Atkinson (Triatlon, Australija)
„Red Bull Energy Drink najbolji je pratitelj na svijetu. Redovno pijem hladnu limenku nakon napornog treninga da ponovno napunim baterije. Prilikom natjecanja, popijem limenku nekoliko minuta prije početka kako bih imao snage za dalje.”
Elias Ambühl (Slobodno skijanje, Švicarska)