2012.

Red Bull Stratos

Uspješna misija do ruba svemira

Felix Baumgartner uz pomoć tima stručnjaka uspio je izvesti skok iz najvećeg balona od helija s 38.969 metara visine probivši tako vlastitim tijelom zvučni zid. Misija je prikupila znanstvene podatke koji predstavljaju veliki doprinos za sve buduće odlaske u svemir te razvila novu generaciju svemirskog odijela, a događaj je pratio cijeli svijet (oko 8.000.000 ljudi uživo je pratilo putem YouTubea).

Red Bull Stratos

RED BULL MUSIC ACADEMY RADIO

Miksevi, intervjui i live snimke

RBMA Radio jedan je od najvećih izvora moderne glazbe na internetu. Ponovnim pokretanjem u kolovozu 2012. godine, RBMA Radio predstavio je jedinstvenu radio platformu.

Red Bull Music Academy Radio

Red Bull Music Academy - Culture Clash

RED BULL RELI DAKAR

Prvo, drugo i treće mjesto za Red Bull na Reliju Dakar u moto kategoriji

Cyrilu Despresu pobjeda na Reliju Dakar 2012. godine bila je četvrta kruna s ovog prestižnog natjecanja, dok su njegovi kolege, također Red Bullovi vozači, Marc Coma i Helder Rodriguez završili kao drugoplasirani i trećeplasirani.

RED BULL OSVAJA DVA MX PRVENSTVA

Tony Cairoli osvaja Svjetsko MX1 prvenstvo (četvrti MX1 naslov), a Jeffrey Herlings si osigurava prvu MX2 titulu.

SAIL AWAY

Pjesma "Sail" benda Awolnation dobiva platinasti status.

Sebastian Vettel i Red Bull Racing po treći put osvajaju dvostruki naslov svjetskog F1 prvaka (2010., 2011., 2012.)

LINDSEY VONN NASTAVLJA OBARATI REKORDE

Na finalu Svjetskog skijaškog kupa u Schladmingu Lindsey Vonn sa svojih 1980 bodova prestigla je Janicu Kostelić i postavila novi ženski rekord u broju bodova u sezoni.

Posjeti stranicu Lindsey Wonn

DAVID LAMA POSTAO PRVI ČOVJEK KOJI JE SAVLADAO 3.128 METARA VISOK CERRO TORRE

MONEYBROTHER

Švedski kantautor / pjevač Moneybrother izdaje svoj novi album "Start a fire" koji je sniman u četiri različita Red Bull studija (Los Angeles, Auckland, Cape Town i London) kao i u Rio de Janeiru, Chicagu te Kingstonu.

X-GAMES L.A.

Sébastien Loeb postaje prvi vozač s devet uzastopnih naslova svjetskog prvaka. Uz to je izborio i zlato u relikrosu na natjecanju X-Games u Los Angelesu.

Sébastian Loeb

Pregledaj sve godine