2011.

RED BULL MUSIC ACADEMY

Red Bull Music Academy za svoju 12. godišnjicu održavanja opremio je prostor u Mataderu u Madridu koji će tu ostati i nakon završetka akademije. Od preko 4000 prijavljenih glazbenika iz 93 zemlje, njih 60 izabranih u posebno dizajniranom prostoru provelo je dva tjedna.

Red Bull Racing

Red Bull Racing tim bolidom se popeo na najvišu prometnu točku na 5.602 m nadmorske visine

CASEY STONER OSVAJA SVJETSKO MOTOGP PRVENSTVO (PO DRUGI PUT)

Kakav vozač

Casey Stoner 2011. godine dominirao je Svjetskim MOTO GP prvenstvom, a postolje mu je izmaklo samo jednom u 17 utrka. Startao je s prvom pozicijom 12 puta, a zabilježio 7 najbržih krugova.

41. NASLOV SVJETSKOG PRVAKA

BJÖRN DUNKERBECK

Uz savršenu kombinaciju sunca, valova i vjetra, PWA prvenstvo održano u Turskoj stvorilo je idealne uvjete kako bi jednoj od najvećih legendi windsurfinga vratilo slavu.

Posjeti Dunkerbeckovu stranicu

SÉBASTIEN LOEB PRVI VOZAČ S 8 UZASTOPNIH NASLOVA

RED BULL FLYING BACH EUROPSKA TURNEJA

Kombinacija klasične glazbe i breakdancea, Red Bull Flying Bach jedinstveni je spoj različitih kultura. U 2011. godini projekt je pokorio Europu s preko 50 rasprodanih predstava u pet zemalja (Njemačka, Turska, Danska, Austrija, Švicarska).

NAJMLAĐA LPGA POBJEDNICA

Alexis Thompson svojom pobjedom u Navistar L.P.G.A. Classic kategoriji postala je najmlađa pobjednica na natjecanju ženske profesionalne golf asocijacije.

Trostruka pobjeda za Red Bull na Reliju Dakar

STOTI I PRVI RED BULL FLUGTAG

Od svog početka 1992. godine Red Bull Flugtag održan je u 42 različite zemlje. U 2011. godini stoti Red Bull Flugtag održan je u Dublinu u Irskoj, dok mu je po prvi put svjedočio Trinidad i Tobago.

TOM CRUISE VOZI

Tom Cruise za volanom Red Bull Racing Formula 1 vozila

CARISSA MOORE POSTAJE SVJETSKA ASP PRVAKINJA

Red Bull BC One

Red Bull BC One najznačajniji je svjetski B-Boy događaj, a službeno breakdance prvenstvo od samo jednog natjecanja u 2010. godini razvilo se u 38 natjecanja u 2011. Svjetsko finale 2011. godine održano je u popularnom Moskovskom cirkusu u Rusiji.

SEBASTIAN VETTEL I RED BULL RACING OSVAJAJU NASLOV NAJBOLJEG VOZAČA I KONSTRUKTORA FORMULE 1

Nakon što je izborio treće mjesto na Velikoj nagradi Japana i postao najmlađi vozač s dvostrukim naslovom, 2011. godine Sebastian Vettel osvaja Prvenstvo vozača.

TONY CAIROLI SVJETSKI PRVAK

Antonio Cairoli osvaja svoj treći naslov na Svjetskom MX1 prvenstvu. Dodaju li se tome naslovi iz 2005. i 2007. godine, obara rekord koji ga svrstava među velikane tog sporta. Iako je na početku sezone ozlijedio koljeno, to ga nije spriječilo da dominira sezonom osvojivši 43. Grand Prix pobjedu u karijeri u Njemačkom Gaildorfu.

Pregledaj sve godine