2007.

RED BULL SOUNDCLASH, dva izvođača koja NA SUPROTNIM POZORNICAMA ZABAVLJAJU ISTU PUBLIKU.

Show koji poništava sve žanrovske granice Red Bull Soundclash dvoboj je dvaju bendova ili glazbenika koji na dvije različite pozornice zabavljaju istu publiku uz nevjerojatano ozvučenje, a zvukovi, žanrovi i stilovi se sudaraju i isprepleću donoseći publici sasvim neobično i uzbudljivo iskustvo.

Posjeti Red Bull Soundclash

FC RED BULL SALZBURG POSTAJU AUSTRIJSKI PRVACI

Red Bull Salzburg odnosi nagradu u Salzburg. Sezona 2006./2007. najbolja je nogometna sezona ikada u Salzburgu, a prvaci su s klubom osvojili rekordnih 75 bodova.

EC RED BULL SALZBURG POSTAJU AUSTRIJSKI PRVACI

Nakon nevjerojatne sezone u kojoj je sudjelovalo osam timova, Red Bull Salzburg izgubio je samo jednu od 28 utakmica odigranih na domaćem terenu, a s izvanrednim rezultatima nastavili su i u doigravanju. Slijedeći tri uzastopne pobjede nad Vienna Capitalsima u polufinalu, Red Bullsi su u finalu uspjeli izgubiti samo jednu utakmicu te tako Salzburgu osigurali prvi naslov austrijskog hokejaškog prvaka s četiri pobjede u finalu.

RED BULL RECORDS

Red Bull Records glazbena je kompanija s progresivnim pristupom marketingu, distribuciji te odnosu s umjetnicima, koja nam omogućuje izabrati određeni broj glazbenika / bendova koji će biti dio Red Bull obitelji i kojima ćemo pomagati da se razvijaju i napreduju na jedinstven način. Glazbenici Red Bull Recordsa utječu i pomažu napredak današnje popularne kulture.

DOBRODOŠLI U RED BULL STUDIO, LOS ANGELES.

Red Bull Studio vrhunski je prostor opremljen najmodernijom glazbenom opremom, koji glazbenicima omogućuje jedinstveno iskustvo snimanja i rada u ugodnoj i elegantnoj studijskoj atmosferi.

Posjeti Red Bull Studio

RED BULL AIR RACE U RIJU

Brazilski Air Race oborio je rekord u broju posjetitelja na jednom eventu. Milijun ljudi svjedočilo je ovom zračnom spektaklu, što je najveći broj posjetitelja ikad na jednoj Air Race postaji kao i u cijeloj sportskoj povijesti Brazila.

Pregledaj sve godine