2006.

Prvo Red Bull Paper Wings Svjetsko Finale

VIŠE, BRŽE, DALJE

Red Bull Paper Wings jedinstveni je događaj gdje te list papira, mnoštvo ideja i nešto snage u gornjem dijelu ruke mogu upisati u stranice sportske povijesti. U sezoni 2005./2006. održano je 260 kvalifikacijskih natjecanja u preko 50 zemalja, okupljajući preko 10.000 natjecatelja iz cijelog svijeta. Veliko svjetsko finale okupilo je pobjednike kvalifikacija, a okrunjeni su pobjednici u kategorijama Najduži let, Najveća udaljenost i Akrobacije.

Posjeti Red Bull Paper Wings

RED BULL TOURBUS

Red Bull Tourbus staromodni je putnički autobus rekonstruiran i opremljen novim motorom, ali s očuvanim izvornim stilom i minimalnim brandingom. Ideja je bila napraviti noćni bus s pozornicom na krovu, a ovaj inovativni koncept Njemačka je već integrirala u glazbenu scenu kreirajući godišnje turneje i programe za mlade, perspektivne bendove i evente. Tourbus, također, podržava i renomirane izvođače koji uz pomoć busa organiziraju promocije albuma, konferencije za novinare i sl.

Posjeti Red Bull Tourbus

Slijetanje na mjesec

Crtić o slijetanju na mjesec na domišljat način prikazuje povijesni događaj, a prikazivan je u 24 zemlje od Rusije do SAD-a.

RED BULL NASCAR

Osnivanje tima Red Bull Racing - NASCAR
Pregledaj sve godine