2015

Red Bull Amaphiko

Nakon uspjeha prvog izdanja Red Bull Amaphiko Akademije održanog 2014. u južnoafričkom naselju Soweto, program je u 2015. proširen na Cape Town (JAR) i Sao Paolo (Brazil). U oba su grada svjetski stručnjaci i mentori svojom podrškom nastojali pružiti nadahnuće u pripremi za 18-mjesečni program skupini mladih društvenih poduzetnika koji svojom kreativnošću i energijom nastoje potaknuti pozitivne promjene u svojim društvenim zajednicama.

Web: Red Bull Amaphiko

NASSER AL ATTIYAH: POBJEDA NA RELIJU DAKAR I JOŠ 3 NASLOVA U SAMO 3 VIKENDA

Nasser Al Attiyah pobijedio je na reliju Dakar u siječnju, a u 3 listopadska vikenda osvojio je još 3 naslova prvaka i to u kategorijama cross country relija, MERC i WRC2.

Carissa Moore - trostruka svjetska prvakinja

Carissa Moore je treći put zaredom osvojila naslov prvakinje svijeta.

Red Bull Sound Select predstavlja "30 Days in LA"

Drugo izdanje projekta "30 Days in LA" obilježio je niz koncerata poznatih svjetskih glazbenika uz koje su nastupile nove nade svjetske glazbene scene prepoznate pod okriljem programa Red Bull Sound Select.

Web stranica

The Wanton Bishops

Red Bull je poveo članove libanonske blues rock grupe The Wanton Bishops na putovanje po jugu SAD-a kako bi otkrili svoje korijene i pronašli inspiraciju za svoj album.

Thre3style svjetsko finale

"U potpunosti sam se posvetio glazbi, a ona mi je danas vratila sve što sam u nju uložio" - tim se riječima Čileanac DJ Byte obratio publici nakon pobjede na natjecanju Red Bull Thre3style 2015. Održano je 6 koncerata, a natjecanje je uživo pratilo više od 6.000 ljudi.

Web stranica

Kenny Belaey - Slack Line

Prvi slackline / highline pothvat na biciklu.

Sebastien Ogier trostruki svjetski prvak

Pobjedom na reliju u Australiji, tri utrke prije kraja svjetskog prvenstva u reliju, Sebastien Ogier je treći put zaredom osigurao naslov svjetskog prvaka.

Red Bull Barnstorming

Britanski piloti Paul Bonhomme i Steve Jones prvi su u svijetu u formaciji proletjeli kroz neki objekt.

Festival Bonnaroo LIVE na Red Bull TV-u

Program koji se odvijao tijekom četiri dana festivala Red Bull TV je prenosio na 3 kanala, a tijekom više od 30 sati programa na pozornicama su se redom izmjenjivali samo vrhunski glazbenici, od Billyja Joela do grupe Mumford & Sons.

Više na Red Bull TV-u.

2. Wings for Life World Run

Na dan 3. svibnja 2015. uz podršku milijuna gledatelja iz svih krajeva svijeta 102.800 trkača širom planeta u istom je trenutku krenulo sa starta druge po redu utrke Wings for Life World Run u kojoj je prikupljeno 4,2 milijuna eura za zakladu Wings for Life i njezin cilj: pronaći lijek za ozljede leđne moždine.

Sudjeluj na utrci Wings for Life World Run

Billy Morgan Quad Cork

Billy Morgan prvi je u povijesti napravio trik quad cork na snowboardu.

Grupa AWOLNATION izdala novi album RUN

Grupa AWOLNATION je 17. ožujka 2015. izdala svoj drugi studijski album RUN pod okriljem izdavačke kuće Red Bull Records. Novi je singl "I AM" doživio svoju svjetsku premijeru na Red Bull TV-u.

Frozen Falls - Will Gadd

Will Gadd je prvi čovjek u povijesti koji se popeo uz zaleđene slapove Niagare.

S ukupno 63 pobjede Lindsey Vonn postala najuspješnija skijašica u povijesti.

Lindsey Vonn je 19. siječnja 2015. godine u Cortini d'Ampezzo zabilježila svoju 63. pobjedu u Svjetskom kupu i time postala najuspješnija skijašica u povijesti natjecanja. Pobjedom u spustu dan prije Lindsey Von je najprije dostigla rekord koji je od 1980. godine držala Austrijanka Annemarie Moser-Pröll da bi ga već sljedeći dan oborila.

Pregledaj sve godine